onsdag 26 maj 2010

inlägg nr 100

det går inte snabbt men det går långsamt. Så är det lite när "att skriva" är ens jobb. Känns så skönt att bara läsa ibland :o) men samtidigt så är det ofta när man skriver mycket på ett område i livet som det lossnar i andra också vilket ju är både konstigt och kanske naturligt.

Vårt arbete med den rödgröna folkfesten är inne i en mycket rolig fas just nu. Saker och ting som vi planerat och hoppats på börja så sakteliga falla på plats och det börjar bli verkligt. Det kommer bli en fantastisk dag (i alla fall om den blir som det redan har utspelat sig i mitt huvud).

Är det någon som läser detta och gärna vill vara med och arbeta med den rödgröna festen så är det bara att höra av sig. Vi kommer att behöva många händer och fötter när det blir dags.

Annars? well, jobbet jag slitit med de senaste åren klubbas förhoppningsvis av kommunfullmäktige vid denna tiden imorgon. Sen återstår bara den svåraste biten: implementering!!!!

Mina döttrars kusin har fått en liten pojke och de kallar honom för sin lillebror :o) Det känns som att det skulle kunna bli lite så också. Han kommer få hänga hemma hos oss så mycket han vill i alla fall.

för övrigt så är det såhär:

Chuck Norris once punched a man in his soul!

Inga kommentarer: